Паста в томатному соусі з куркою

Компоненти:

  • 1 куряча грудка
  • трав’яна приправа до курки
  • макарони пенне
  • Очищені помідори Доутона
  • солоний перець
  • материнка, базилік
  • 2 зубчики часнику

Спосіб приготування:

Наріжте м’ясо кубиками. Посипте курячою приправою і обсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки. Дістаємо з каструлі. Помідори наріжте шматочками і киньте в жир, що залишився після смаження курки. Смажте деякий час, потім зменште вогонь і тушкуйте, накривши кришкою, близько 10 хвилин. Додайте часник, вичавлений через прес. Потім змішайте все пюре і знову вилийте його на сковороду, де ви приправляєте соус зеленню. Додайте м’ясо і макарони, попередньо приготовані в підсоленій воді, і перемішайте.

 

Контакти

Адреса

м. Львів

вул. Садова, 2а

Телефон (робочий час: пн-пт, 09:00-17:00)

067 609 15 51

Пошта

evroteam-ukraine@ukr.net

Хочете, зателефонуємо
Вам за 30 секунд?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ