Паста в томатному соусі з куркою
Компоненти:
- 1 куряча грудка
- трав’яна приправа до курки
- макарони пенне
- Очищені помідори Доутона
- солоний перець
- материнка, базилік
- 2 зубчики часнику
Спосіб приготування:
Наріжте м’ясо кубиками. Посипте курячою приправою і обсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки. Дістаємо з каструлі. Помідори наріжте шматочками і киньте в жир, що залишився після смаження курки. Смажте деякий час, потім зменште вогонь і тушкуйте, накривши кришкою, близько 10 хвилин. Додайте часник, вичавлений через прес. Потім змішайте все пюре і знову вилийте його на сковороду, де ви приправляєте соус зеленню. Додайте м’ясо і макарони, попередньо приготовані в підсоленій воді, і перемішайте.