Лазанья з помідорами та м’ясом індички

Компоненти:

  • 12 листів тіста для лазаньї
  • 500 г фаршу з індички
  • Очищені помідори, нарізані без часнику Дафтона
  • 1 велика цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 2 столові ложки томатної пасти Дафтона
  • 2 чайні ложки базиліка
  • 2 чайні ложки материнки
  • половина чайної ложки меленого чилі
  • чайна ложка бальзамічного оцту
  • 1 чайна ложка цукру
  • солоний перець
  • 200 г тертого жовтого сиру
  • 3 столові ложки вершкового масла
  • 2 столові ложки пшеничного борошна
  • склянку молока
  • сіль і перець

Спосіб приготування:

Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковороді до напівпрозорості. Додайте дрібно нарізаний часник. Смажити, поки цибуля не підрум’яниться. Потім додайте фарш і продовжуйте смажити, поки він повністю не змінить колір. Додайте помідори, базилік і орегано і варіть 5-8 хвилин. Після закінчення цього часу додайте томатну пасту, бальзамічний оцет, чилі та чайну ложку цукру для аромату. Смажте деякий час, поки соус випаровується. Коли соус стане густим, посипте його сіллю і перцем і відставте від вогню.

Приготуйте соус Бешамель: розтопіть масло в каструлі, додайте борошно і злегка обсмажуйте, поки борошно не підрум’яниться. Все ще помішуючи тонкою цівкою, додайте молоко, приправте сіллю і перцем і доведіть до кипіння. Соус повинен бути густим і без грудочок.

Контакти

Адреса

м. Львів

вул. Садова, 2а

Телефон (робочий час: пн-пт, 09:00-17:00)

067 609 15 51

Пошта

evroteam-ukraine@ukr.net

Хочете, зателефонуємо
Вам за 30 секунд?
КНОПКА
ЗВ'ЯЗКУ